Bylo to asi pшed deseti lety, o prбzdninбch po druhйm roиnнku vysokй љkoly, kdy jsme jeli na praxi do Bulharska. Po nмkolikadennн cestм vlakem z Prahy do Sofie jsme vћdy pбr dnн strбvili v nмjakйm mмstм a jeli dбl. Na poslednн tэden jsme pak jeli do Burgasu k moшi. Иekala nбs celonoиnн cesta vlakem, a tak kdyћ nбs vљech osm pozdм veиer nastoupilo do vlaku do jednoho kupй, zaиali jsme se hned sklбdat tak, abysme mмli co nejvмtљн pohodlн a mohli rychle usnout. Eva, jedna ze tшн naљich krбsnмjљнch иlenek vэpravy, sedмla naproti mм. Poprosila mм, jestli si mщћe natбhnout nohy, a kdyћ jsem nic nenamнtal poloћila je na mб stehna. Jeљtм mi шekla, abych jн zarazil, kdyby dмlala nмjakй nejapnй pohyby a jб jн ujistil, ћe se mщћe spolehnout. Bмhem krбtkй chvнle jsme vљichni spali. Po nмkolika mбlo hodinбch spбnku mм probudil tlak v rozkroku. Kulhaje, vrбtil jsem se do pшedsнnм, abych tu trapnou historku mмl co nejdшнve za sebou. K mйmu ъdivu nestбla mladб poљќaиka pшed prahem mйho bytu, ale uvnitш za zavшenэmi dveшmi. Sluћebnн kabela a иepice na zemi a stбle se na mnм usmнvala. Zщstal jsem stбt v pщli cesty, vщbec mnм nenapadalo, co zamэљlн. „Pojпte blнћ s tнm svэm pйrem,“ schvбlnм protбhla й. Mбm rбd dvojsmysly, ale teп jsem na to nebyl vщbec pшipravenej. Dobelhal jsem aћ k nн, tuљil jsem, ћe to nebude jen tak – poљќaиka, navнc mladб a pohlednб, sama vleze polonahйmu mrzбkovi do bytu a zavшe za sebou… Podala mi znovu blok a jemnэm ukazovбиkem s nenalakovanэm, ale peиovanэm nehtнkem, mi ukбzala kolonku pro mй jmйno. „Ehm, kde jste nechal trenэrky?“, zazubila se. „No…“, љmбtral jsem ve svй fantazii, jak nejlйpe odpovмdмt. „A co se vбm stalo, ћe mбte nohu v gypsu?“ „Boural jsem.“ byl jsem rбd, ћe neиekala na odpovмп. Vљimla si mйho pohledu. „Pшed dvмma mмsнci jsem zaиala chodit do akvabel,“ vysvмtlila mi. „Ale pшi druhйm trйninku mi holky daly do љampуnu nмjakй svinstvo. Asi se bбly, ћe nмkterou vyшadнm ze sestavy. Љlo to dobшe umэt, ale znбmб kadeшnice mi шekla, ћe by mi to sluљelo nakrбtko. Tak jsem to zkusila. Takћe k vyholenэm chloupkщm pшibyla ostшнhanб hlava.“ Ponмkolikбtй jsem ji zopakoval, jak moc ji to sluљн. Krбsnм se usmбla. „Dнky.“ Po veиeшi (ona s rodiиi, jб v partм) jsme se љli podнvat na skбlu na zбpad slunce. Najednou se postavila za mм a pшitiskla svй љtнhlй pruћnй tмlo k mйmu. Otoиil jsem se a polнbil ji. Cнtil jsem jejн dнvин kulatб тadra na hrudi a moje letnн plбtмnй kalhoty se vepшedu napnuly k prasknutн. Nejsem ћбdnэ hшebec, patшнm k tomu prщmмru, ale tak silnou erekci jsem opravdu nikdy nemмl. „U mм nemщћeme,“ zaљeptala Ћaneta. „Vybereme jeden z tмch vaљich stanщ.“ Zapadli jsme do jednoho z tмch vнce zastrиenэch a vlezli do jednй z loћniиek. Zaиali jsme se pomalu a nмћnм svlйkat. Moc toho nebylo. Kdyћ si nahб lehla na zбda, jemnм jsem si roztбhl nohy a klekl si mezi nм. Zaиal jsem ji lнbat v jamce na krku, postupoval nнћ na malй, jeљtм tak troљku pubertбlnн bradavky a bшнљko. A z druhй strany, od kotnнkщ po vnitшnн stranu stehen. Zvedla se na loktech, aby pшevzala iniciativu, ale jб jsem ji jemnм poloћil nazpмt. „Jeљtм ne lбsko,“ љeptl jsem. „Jsi tak vzruљujнcн, ћe jestli se mne teп dotkneљ, v tu chvнli se udмlбm.“ Pшesunul jsem se do jejнho klнna. Lнbal jsem ji na vnмjљн stranu jejнch zбvojниkщ a pшitom hladil stehna. Najednou se objevila jejн pravб ruka a ona sama se rozevшela a umoћnila mi cestu k poљtмvбиku. Jeљtм nezkuљenм jsem ji lнzal a pшitom cнtil tlak ve svйm ztopoшenйm penisu. Pшestal jsem, lehl si vedle nн a zaиali jsme se opмt lнbat. Pшitom jsem jeљtм pбrkrбt pшejel pшes jejн klitoris prsty. „Tak a teп je opravdu шada na mм,“ zaљeptala a klekla si na vљechny иtyшi. volmovi
rabi v klidu, vљak vy nбm jeљtм pшedvedete letnн slavnosti
728297269 sex seznamky most